ποιοι είμαστε;

με πολυετή εμπειρία και στρατηγικές συνεργασίες

Η βιβλιοεκτυπωτική ξεκίνησε το 2010 πιστεύοντας στη συνέργεια και στην ομαδική εξέλιξη μέσω μεγάλων συνασπισμών εταιριών.
Άμεσα λοιπόν προχωρήσαμε σε συνεργασίες με εξειδεικευμένες εταιρίες του χώρου των εκδόσεων, με αποτέλεσμα σήμερα να προσφέρουμε μία από τις πιο ολοκληρωμένες και σύγχρονες μονάδες καθετοποιημένης εκτύπωσης και φινιρίσματος βιβλίων & εντύπων στην Ελλάδα, με χρήση μηχανημάτων από παγκόσμιους κολοσσούς (βλ. Xerox κ.ά.) και κορυφαίους προμηθευτές χαρτιών και πρώτων υλών.

Χάρη στο «βαρύ οπλοστάσιο» μας, έχουμε συνεργαστεί με πληθώρα ιδιωτών, εταιριών & ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα και αρκετές χώρες του εξωτερικού (όπως Κύπρο, Γερμανία, Γαλλία κ.ά.)

Στη βιβλιοεκτυπωτική είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που δημιουργούμε άψογα ποιοτικά βιβλία. Αντιμετωπίζουμε όλα μας τα βιβλία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μεθοδολογία, είτε πρόκειται για 50 είτε για 5.000 αντίτυπα.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στον εκάστοτε τομέα τους. Όλοι οι άνθρωποι της βιβλιοεκτυπωτικής, από το τμήμα κοστολόγησης έως το τμήμα εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας, μοιραζόμαστε ένα κοινό σκοπό: όλα τα βιβλία που τυπώνονται σε εμάς να κάνουν υπερήφανους τόσο τους ανθρώπους που μας επέλεξαν, όσο και εμάς τους ίδιους.

top-quality χαρτιά

έλεγχος ποιότητας

προσεγμένη εκτύπωση

εξαιρετικό αποτέλεσμα

Κοστολόγηση βιβλίου άμεσα!

Στη βιβλιοεκτυπωτική γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να πάρετε μία αξιόπιστη προσφορά άμεσα, γι’ αυτό και είμαστε από τις λίγες τυπογραφικές μονάδες με μέσο χρόνο απόκρισης 2 ωρών (από τη στιγμή που συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε & εντός ωραρίου εταιρίας, Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00). Δοκιμάστε μας σήμερα, δωρεάν!

Pin It on Pinterest

Share This