τα πάντα γύρω από το βιβλίο & το έντυπο

top quality εκτύπωση, βιβλιοδεσία, τελικό φινίρισμα

είμαστε τόσο σίγουροι που
σας χαρίζουμε το πρώτο δοκίμιο!

Η εκτύπωση, βιβλιοδεσία και φινίρισμα ενός άρτιου βιβλίου είναι μία περίπλοκη διαδικασία, γι΄αυτό και η διασφάλιση του τελικού αποτελέσματος απαιτεί μία σειρά από σωστές κινήσεις, πληθώρα κατάλληλου εξοπλισμού κ.ά.

Για να είστε σίγουροι λοιπόν για το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να ζητάτε δοκίμιο, ένα πρώτο αντίγραφο δηλαδή του βιβλίου σας (στο σωστό χαρτί, με βιβλιοδεσία, φινίρισμα κ.λπ.) πριν την κανονική εκτύπωση, το οποίο και θα αποτελέσει “συμβόλαιο” μεταξύ εσάς και του τυπογραφείου. Επειδή λοιπόν τα περισσότερα τυπογραφεία δεν επιθυμούν να τους “δέσετε” με κάτι τόσο συγκεκριμένο όπως ένα δοκίμιο, χρεώνουν (ακριβά συνήθως) μία τέτοια υπηρεσία ώστε να σας αποτρέψουν από αυτό! Όχι όμως στη βιβλιοεκτυπωτική!

Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των βιβλίων μας, ώστε να σας κάνουμε δώρο το πρώτο δοκίμιο! Επιπλέον, παρακάτω θα βρείτε και μερικούς μόνο από όλους τους λόγους που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αρτιότητα σε όλα τα έργα που τυπώνουμε.

 

οργανωμένο pre-press

Μία καλή εκτύπωση προϋποθέτει ένα προσεγμένο prepress στάδιο, όπου τα αρχεία προς εκτύπωση του πελάτη ελέγχονται από εξειδεικευμένο προσωπικό και τα όποια προβλήματα λύνονται πριν μπει το βιβλίο σας στη διαδικασία της εκτύπωσης. Το εν λόγω στάδιο είναι ίσως το πιο σημαντικό, μιας και δίχως τα σωστά αρχεία δεν μπορεί να εκτυπωθεί κάτι σωστά ανεξαρτήτως των μηχανημάτων και των διαδικασίων που μία τυπογραφική μονάδα χρησιμοποιεί. Δυστυχώς, οι περισσότερες μονάδες στην Ελλάδα προσπερνάνε το στάδιο αυτό δίχως ιδιαίτερη προσοχή, όχι όμως οι μονάδες της Βιβλιοεκτυπωτικής.

ποιοτικά χαρτιά

Η σωστή επιλογή του χαρτιού προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις που ένας ιδιώτης δεν δύναται να έχει. Για παράδειγμα, το χοντρό χαρτί δεν είναι πάντα ιδανική λύση, μιας και μπορεί να δίνει όγκο όμως χάνει σε ευλυγισία (κάνοντας έτσι ένα βιβλίο μη πρακτικό, να “σπάει” η ράχη εύκολα κ.ά.). Επίσης, η ποιότητα του χαρτιού παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα απορροφήσει τα χρώματα κατά την εκτύπωση και επομένως κατά πόσο θα βγει ένα αποτέλεσμα “ζωντανό” ή θαμπό. Όλα αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα όταν συνεργάζεστε με τη Βιβλιοεκτυπωτική!

top quality εκτύπωση

Εδώ κρύβεται η “ψυχή” κάθε εκτύπωσης – έκδοσης ενός βιβλίου, μιας και κρίνει το συνολικό αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό. Πέρα της σωστής εκτύπωσης, εδώ διασφαλίζεται η σωστή θέση των γραμμάτων σε κάθε σελίδα, η τέλεια “σύμπτωση” μεταξύ των γραμμάτων σε κάθε πλευρά κάθε φύλλου, σε τι βαθμό θα “αντέχει” το βιβλίο στο πέρασμα των χρόνων κ.ά. Το πλούσιο και πλήρως αυτοματοποιημένο “οπλοστάσιο” της Βιβλιοεκτυπωτικής, με εκτυπωτικά μηχανήματα top εταιριών από όλο τον κόσμο, αποτελεί εχέγγυο για ανώτερης ποιότητας έντυπα βιβλία!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που μεγάλοι και γοργά ανεπτυσσόμενοι εκδοτικοί οίκοι, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ιατρικές εταιρίες, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λπ. επιλέγουν τη Βιβλιοεκτυπωτική για ένα άρτιο αποτέλεσμα δίχως λάθη!

απίστευτα χρώματα

Σας έχει τύχει ποτέ να εκτυπώσετε ή απλά να πιάσετε στα χέρια σας ένα βιβλίο με χρώματα που να φαίνονται ξεθωριασμένα; Να λείπει η “ζωντάνια” ή η σπιρτάδα που μπορεί ένα σωστά εκτυπωμένο χρώμα να προσφέρει σε ένα εξώφυλλο ή στις εσωτερικές σελίδες;

Στη Βιβλιοεκτυπωτική έχουμε και τα μηχανήματα, αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να δημιουργούμε “ζωντανά” εξώφυλλα και βιβλία. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε μόνο με top προμηθευτές χρωμάτων εκτύπωσης και top εταιρίες κατασκευής σύγχρονων εκτυπωτικών μηχανημάτων. Με λίγα λόγια, έχουμε όλο το πακέτο για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Και δεν σταματάμε εκεί! Πριν από κάθε εκτύπωση, προσφέρουμε το δοκίμιο δωρεάν στους πελάτες μας (δηλαδή ένα ολοκληρωμένο βιβλίο σε ένα αντίτυπο), ώστε να είναι σίγουροι 100% για το τελικό αποτέλεσμα!

έλεγχος & ποιότητα

Τι και αν συενργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές της παγκόσμιας αγοράς; Ο ποιοτικός έλεγχος αποτελεί το τελικό στάδιο πριν την παράδοση κάθε βιβλίου και είναι υπόθεση των δικών μας τυπογραφικών μονάδων ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας μία 100% θετική εμπειρία και αποτέλεσμα!

μεγάλες συνεργασίες

Η ποιότητα, η εις βάθος τεχνογνωσία και εκδοτική εμπειρία, οι συνεργασίες μας με παγκόσμιους κολοσσούς του κλάδου και ο ποιοτικός έλεγχος που κάνουμε εμείς αποτελούν τους κυριότερους λόγους που μεγάλες εταιρίες, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ιατρικά ινστιτούτα και εκατοντάδες ιδιώτες (συγγραφείς και μη) επιλέγουν τη βιβλιοεκτυπωτική για τα βιβλία τους!

Ανάμεσα τους, top εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα, παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακά ιδρύματα, εταιρίες και συγγραφείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Pin It on Pinterest

Share This